Tevreden klanten

Gastenboek

Trends-vouwgordijnen

Tevreden klanten

Welkom op het Gastenboek van Trends-vouwgordijnen. Hier vindt u berichten van tevreden klanten die u voorgingen.

Laat een bericht achter

 
 
 
 
 
_______
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
We houden het recht om berichten te verwijderen, of niet te publiceren.
161 berichten.
Maxime Steutel uit Sprang Capelle schreef op 20 oktober 2019
ik heb met Sylvia contact opgenomen, vrij in het begin van de bouw van mijn huis, omdat ik daar natuurlijk raambekleding in nodig zou gaan hebben. Uitgelegd dat ik 2 katten en 1 hond heb, en dat ik dus graag iets anders wilde in plaats van gordijnen, omdat er uiteindelijk altijd haren zichtbaar op zijn. Zo gezegd zo gedaan. Samen met Sylvia een hele mooie antraciet kleur door het hele huis laten terugkomen in de vorm van plissé en rolgordijnen, en een super brede zwarte luxaflex in de badkamer. Met een woord, GEWELDIG!. De kleuren passen super stoer bij mijn muurkleur, en daarnaast staan de plissées nog eens erg gaaf in mijn interieur. Ik streef het industrieel/ Engels shabby na, en dit lukt perfect met deze prachtige raambekleding. Een dikke merci aan Sylvia, en het installeren en ophangen van alles was super gezellig en ging erg vlot!
Nicolette van Rixtel uit Den Bosch schreef op 13 augustus 2019
Ik ben via internet bij Sylvia terecht gekomen. Na het lezen van haar positieve reviews is ze bij ons thuis gekomen. Ze geeft goed advies en uiteindelijk hebben we de opdracht gegeven. Gisteren hebben ze de jaloezieën, gordijnen en vouwgordijnen opgehangen. Ik heb de hele avond op de bank gezeten en alleen maar rondgekeken. Zo mooi, een heel ander huis. Sylvia dank je wel, ik had dit veel eerder moeten doen. Sylvia bied goede service, geeft goed advies, komt afspraken na en zeker niet duur.
Jolanda uit Drunen schreef op 17 maart 2019
Wij hebben via trends- vouwgordijnen. Rolgordijnen en betweens gordijnen gekocht. Sylvia gaf ons goede tips. Wij zijn super tevreden met de kwaliteit, prijs-kwaliteitverhouding en de netheid waarmee Sylvia de rolgordijnen en vouwgordijnen heeft op gehangen. Echt een aanrader en wat erg fijn is dat ze aan huis komt.
Patricia uit Veldhoven schreef op 26 september 2018
Beste Sylvia, Ontzettend bedankt voor het komen opmeten en het maken van onze prachtige vouwgordijnen! En wat een super service! De gordijnen zijn zelfs thuis gebracht:-) We zijn er heel erg blij mee!! Groetjes Patricia
Patricia uit Purmerend schreef op 6 september 2018
2 jaar geleden onze vouwgordijnen bij Sylvia laten maken. Heel blij mee. Nu voor onze dochter en schoonzoon hele mooie besteld. wat een goed advies en overal mee denken. Dank je wel Sylvia voor de prachtige vouwgordijnen en zal je zeker aanbevelen bij andere mensen.
Monique schreef op 7 juni 2018
Beste Sylvia, Nadat je vorig jaar schitterende vouwgordijnen voor me had gemaakt, heb je nu ook bijpassende inbetweens geleverd. Dank je wel voor je advies en ontzettend goede service bij het oplossen van een probleempje. Fijn!
Paul & Josine schreef op 28 januari 2018
Beste Sylvia, Dank je wel het persoonlijke advies en de service. Onze vouw- en wavegordijnen zijn helemaal naar wens!
Tamara schreef op 11 juni 2017
Hoi Sylvia, Gaaaaf zeg ! Mijn complimenten...wat ziet het er super mooi uit! Het hangt lekker strak en het is mooi licht geworden in huis ..helemaal blij mee!!
Ineke schreef op 19 januari 2017
Sylvia dankjewel voor het goede advies dat je ons gegeven hebt. De gordijnen zijn prachtig en de service eveneens. Het is een aanrader.
Noëlle schreef op 5 november 2016
Wat zijn wij blij met onze nieuwe vouwgordijnen! Tis een wereld van verschil. Dank je wel Sylvia voor je fantastische service.